





15.15

S1GP & S2 & S OPEN TIME TABLE

Friday

Briefing with the technical stewards (with the FIM Chief Technical Steward) Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE Circuit control FIM &FIM Europe Meeting with The Organizers		14.00 15:00/19:00 15.00 17.00		
Saturday				
Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE			8.15 - 8.45	
Distribution of tyre stickers and trasponders FIM & FIM EUROPE		08:	45 - 09:15	
Camera ON Board		9.15	9.30	
Race Direction 1		3.13	09:20	
Riders' Briefing All Classes			9.45	
S2 & S OPEN Free Practice 1 (max 32 Riders)	20 min	10.10	10.30	
S1GP Free Practice 1 (max 32 Riders)	30 min	10.40	11.10	
S2 & S OPEN Free Practice 2 (max 32 Riders)	20 min.	12-00	12.20	
S1GP Free Practice 2 (max 32 Riders)	30 min.	12.30	13.00	
S2 & S OPEN Time Practice (max 32 Riders)	25 min.	14.00	14.25	
S1GP Time Practice (max 32 Riders)	30 min.	14.35	15.05	
	30 111111.			
SUPERPOLE S1GP (top 6 riders from Time practice)		15.10	15.25	
S2 & S OPEN Race 1	Access Paddock to Grid Open		16.30	
S2 & S OPEN Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES		16.40	
S2 & S OPEN Race 1	Start of Warm - Up Lap		16.47	
S2 & S OPEN Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)		16.50	
S1GP Race 1	Access Paddock to Grid Open		17.20	
S1GP Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES		17.30	
S1GP Race 1	Start of Warm - Up Lap		17.37	
S1GP Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)		17.40	
Race Direction 2			18.10	
	Sunday			
S2 & S OPEN Warm-up	(32 Riders Riders) 15 min	9.40	9.55	
·				
S1GP Warm-up	(32 Riders Riders) 20 min	10.05	10.25	
S2 & S OPEN Race 2	Access Paddock to Grid Open		11.20	
S2 & S OPEN Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES		11.30	
S2 & S OPEN Race 2	Start of Warm - Up Lap		11.37	
S2 & S OPEN Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)		11.40	
32 & 3 OF LIV Nace 2	Start of the Nace (ca 20 mm.)		11.40	
C1CD David 2	A D. 11. 11. 0110		12.10	
S1GP Race 2	Access Paddock to Grid Open		12:10	
S1GP Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES		12:20	
S1GP Race 2	Start of Warm - Up Lap		12:27	
S1GP Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)		12:30	
SIGF Race 2	Start of the Nace (ca 20 min.)		12.30	
C2 9 C ODEN Page 2	A B. 11. 11. 0.110		42.20	
S2 & S OPEN Race 3	Acces Paddock to Grid Open		13.20	
S2 & S OPEN Race 3	Access Paddock to Grid CLOSES		13-30	
S2 & S OPEN Race 3	Start of Warm -Up lap		13.37	
S2 & S OPEN Race 3	Start of the Race (ca 20 min.)		13.40	
	ing Ceremony - 1° - 2° - 3° - Immediately after Race 3		- -	
32 & 3 St. Liv. Thize Giving ectemony 1 2 3 millieulately after Nace 3				
C1CD Dogg 2	Acces Boddenbur Coll C		44.40	
S1GP Race 3	Acces Paddock to Grid Open		14:10	
S1GP Race 3	Access Paddock to Grid CLOSES		14:20	
S1GP Race 3	Start of Warm -Up lap		14:27	
S1GP Race 3	Start of the Race (ca 20 min.)		14:30	
S1GP - Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 3				
STOR - FILZE-OWING CELETIONY - 1 - 2 - 3 - IIIIII EGIGLERY GILET NACE 3				

Race Direction 3